Milani The Multitasker Face Powder Light Tan

Hai, kali ini aku mau review powder yang udah lumayan lama aku pake, yaitu Milani The Multitasker Face Power. Hehe sebetulnya face powder ini udah pernah aku review di blog ku yang lama dan menggunakan bahasa inggris, berhubung aku malas buat nulis ulang, jadi ini review nya aku export dari blog yang lama oleh karna itu maafkan ya kalo bahasa nya campur-campur inggris-indonesia hehe bukan berniat mau menyaingi Cinta Laura lho.. :p


Milani The Multitasker Face Powder in No. 04 Light Tan
Net Weight : 0.37 oz / 10.5gr
 Price : Rp80.000 or $7 exclude shipping
where i purchased this? drugstore.com via Valent's spree
I got obsessed with Xteneeers videos lately and wathing it over and over again and this powder used to be staple product in her most recent tutorials! Dan face power ini juga dapet banyak review lumayan bagus lho dimana mana, seperti review dari Emily Noel di youtube channel nya.
To be honest im not a fan of a face powder because I like if my face look glowy but in terms to prevent my foundation get slide off easily, therefore I need to dust some powder as a finishing touch to set everything in place.
First, this came with a gold glamour package with a mirror and powder sponge on the inside. I love the colour and the sponge reminds me with a sponge on MAC powder except this in gold colour.
This was quite big and must be taking alot spaces on makeup bag. But dont let the package size fooling you. Despite the pretty flower embossed pattern, the powder is so thin and just had weight of 10.5gr.


Flower pattern nya cantik banget kan? >.< Tapi sekarang setelah pemakaian yang cukup lama pattern nya mulai hilang nih huhu..

Texture wise, it feel so buttery when I touch it with my finger. The particle is super fine and doesn't look powdery at all. And its totally matte which is can't give you any glow whatsoever.

I love how it match perfectly with my medium yellow skintone. I'm not sure though but I guess I am about NC30 in MAC shades as a reference. As Xteeener said before this was one of the most yellow powder that she can find among other drugstore brand. And you can also find your perfect shade even you have a pink undertone since they had quite much range of shades.


Untuk oil control nya, berhubung kulitku tergolong normal to combination, aku bilang powder ini work nicely on my skin. Aku juga jarang pake powder ini lama-lama sih, tapi untuk jangka waktu 6 jam aja sih bedak ini masih nempel dengan baik di kulitku. Mungkin agak luntur but not completely faded.

They said this was a multipurpose powder which can used as a finishing, setting or blot powder and has light to medium coverage and can say that all was true! As you can see from the picture under, it can't hide any flaws on my face which means that this can't be used by itself *except you already has a flawless goddess skin*. But the goodness are this powder won't look caked up and 'fake' on you skin. It seems can fill in any spaces in you pores nice &amp; perfectly, making it look more flawless.


Ini ingredients list nya :



Intinya aku cukup puas yah sama bedak ini. Cuma yang aku gak suka kalo pake bedak itu suka colour transfer kemana-mana. Diluar itu bedak ini oke ko dan worth the price walau agak mahal kalo PO gitu.

Semoga membantu yah review ini :)

Comments

  1. waaaa, blog baru akhirnya ^^ semangattt !!!
    maksudnya colour transfer itu apa ya dil ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. makasih ya mon! :*
      colour transfer ituh suka nyeplak dibaju gitu lho terutama kalo kena basah.. hehe atau bisa dibilang luntur gitu :) aku orangnya slebor soalnya & kalo abis wudhu suka nempel ke baju..
      anyway makasih ya udah mampir~

      Delete
  2. Cantik banget ya ukirannya si Milani ini! hehehe.. cute bangetssss... jadi pengen, sayang kok color transfer >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya cantiik! ;) hayuk dicoba.. asal gak keusek waktu kena basah dia stay in place ko hana :)

      Delete

Post a Comment